ŞIRNAK / CİZRE - Selahaddin Eyyubi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 102. yılı münasebitiyle etkinlikler ve kutlamalar düzenlenmiştir. Okul müdürümüz Şenol SADAY'a ve diğer okul idarecilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Psikolojik Danışman Ve Rehber Öğretmen Bermal Yürük'ün yürüttüğü "Black Screen, Bright Peer" isimli projedir.

Mrt

Biyoloji öğretmenimizin yer aldığı 'Benim okulum, benim hayatım/My school, my life' isimli projedir ve dört ülke ortaklığıyla yürütülmektedir. Okul idaremize destekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 2022 Tübitak 2204-A proje yarışmalarında;  öğrencimiz Pınar Demir ve danışman öğretmeni Tuğba Can'ın bulunduğu Biyoloji alanındaki 'Rheum ribes türünde fitokimyasal çalışmalar' isimli proje ile Van bölge yarışmalarına davet edilmiştir.Okul idaremizin destekleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Kariyer Planlaması Kapsamında Meslek Tanıtım Günleri ,   mesleğini tanıtmak üzere Paramedik Kamuran bey ve ATT Birusk bey , Okul Psikolojik Danışmanı Bermal YÜRÜK tarafından okulumuza davet edildi.Gerekli teknik desteği sağlayan okulumuz Bilişim Rehber Öğretmeni İbrahim ÜSPOLAT'a ve bu imkanı sağladıkları için okul idaremize teşekkür ederiz.

Paramedik ve ATT bölümleri arasındaki  fark nedir nedir, ne yapar, bu meslegi seçmek İçin gereken özellikler nelerdir?

Türkiye'de bu alandaki iş olanakları nelerdir.

Ock

Kariyer Planlaması Kapsamında Meslek Tanıtım Günleri ,   mesleğini tanıtmak üzere Veteriner Hekim Maruf YILMAZ , Okul Psikolojik Danışmanı Bermal YÜRÜK tarafından okulumuza davet edildi.Gerekli teknik desteği sağlayan okulumuz Bilişim Rehber Öğretmeni İbrahim ÜSPOLAT'a ve bu imkanı sağladıkları için okul idaremize teşekkür ederiz.

Veteriner Hekimlik nedir, ne yapar,Veteriner Hekim olmak İçin gereken özellikler nelerdir?

Hayvan hakları ve haklarının korunması hakkında da ayrıca bilgi verdi.

Ock

Kariyer Planlaması Kapsamında Meslek Tanıtım Günleri , Şırnak İl Sağlık Müdürlüğünden mesleklerini tanıtmak üzere Doktor İbrahim YAVUZ ve Doktor Tarık DEMİRKOLLU Okul Psikolojik Danışmanı Bermal YÜRÜK tarafından okulumuza davet edildi.Gerekli teknik desteği sağlayan okulumuz Bilişim Rehber Öğretmeni İbrahim ÜSPOLAT'a ve bu imkanı sağladıkları için okul idaremize teşekkür ederiz.

Doktorluk nedir, ne yapar, doktor olmak İçin gereken özellikler nelerdir?

Ock

Kariyer Planlaması Kapsamında Meslek Tanıtım Günleri , İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden  mesleklerini tanıtmak üzere Hemşire, Ebe ve Çevre Sağlığı uzmanını, Okul Psikolojik Danışmanı Bermal YÜRÜK tarafından okulumuza davet edildi.Gerekli teknik desteği sağlayan okulumuz Bilişim Rehber Öğretmeni İbrahim ÜSPOLAT'a ve bu imkanı sağladıkları için okul idaremize teşekkür ederiz.

Hemşire,ebe ve çevre sağlığı uzmanı nedir, ne yapar, Hemşire,ebe ve çevre sağlığı uzmanı olmak İçin gereken özellikler nelerdir?

Ock

Kariyer Planlaması Kapsamında Meslek Tanıtım Günleri , eczacı Serap SALMAN ile Tuba BORA'yı mesleklerini tanıtmak üzere okulumuza davet ettik.

Eczacılık nedir, ne yapar, eczacı olmak İçin gereken özellikler nelerdir?

Bu konular hakkında bilgi verildi, öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Bu seminer serisini gerçekleştiren Okul Psikolojik Danışmanı Bermal YÜRÜK'e ,gerekli teknik desteği sağlayan okulumuz Bilişim Rehber Öğretmeni İbrahim ÜSPOLAT'a ve bu imkanı sağladıkları için okul idaremize teşekkür ederiz.