ŞIRNAK / CİZRE - Selahaddin Eyyubi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ

Nis

SELAHADDİN EYYUBİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 25.04.2024 TARİHLİ DENEME SINAVIMIZ

Nis

Ben Her Yerde Varım Projesi/ Yeşil Dönüşüm Faaliyetleri Emeği geçen okulumuz personeli ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz

Nis

SELAHADDİN EYYUBİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AKADEMİK TAKİP SİSTEMİ .  03.04.2024 Çarşamba tarihli deneme sınavı.. Tüm öğrencilerimize muvaffakiyetler temenni ederiz.

Mrt

Okulumuzda devam eden ‘Famous Places in Our Cities’ isimli e-Twinning projesi kapsamında projede yer alan öğrencilerimiz, proje ortaklarımıza şehrimizdeki ünlü yerleri tanıtan bir sunum yaptılar.

Mrt

Okulumuzda devam eden ‘Closer to Math’ ve ‘Exploring to STEAM’ e Twinning projesi kapsamında pi günü etkinlikleri yapılmıştır. Okul panosu hazırlanmış, sınıflarda pi günü ile ilgili sunum yapılmış ve kahoot üzerinden online quiz yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda devam eden ‘Closer to Math’ ve ‘Exploring to STEAM’ e Twinning çalışmaları kapsamında çalışmaya dahil olan öğrenciler kodlama haftası etkinliklerine katılarak okulumuz adına sertifika aldılar.

27-03-2024

“Ben Her Yerde Varım” projesi, Meslekî ve teknik ortaöğretim öğrencilerimizin toplumun her alanında var olduğu farkındalığının oluşturulması düşüncesi etrafında şekillenmektedir.

Mrt

Okulumuz ‘Harmonizing Horizons: Exploring the Fusion of Science, Technology, Arts, Engineering and Math’ (Ufukların Ayrımlaştırılması: Bilim, Teknoloji, Sanat, Mühendislik ve Matematiğin Füzyonunu Keşfetmek) isimli uluslararası eTwinning projesinde yer almaktadır. Proje; Türkiye, İtalya, Yunanistan, Portekiz ve Sırbistan ülkelerinden ortaklarla yürütülmektedir. Projenin amacı; öğrencileri ve eğitimcileri bu farklı disiplinler arası sinerjiyi ve içerdikleri sınırsız olanakları keşfetmektir.

Mrt

Okulumuz ‘Famous Places in Our Cities’ (Şehrimizdeki Ünlü Yerler) isimli uluslararası e-Twinning projesinde yer almaktadır. Proje; Türkiye, Polonya, Romanya, Ürdün, Kuzey Makedonya ve Slovakya ülkelerinden ortaklarla yürütülmektedir. Projenin amacı; dünyadaki farklı yerleri keşfetmek, öğrencilerin dünyadaki çeşitlilikler ve güzellikler konusunda bilinçlenmesini sağlamaktır.

Mrt

Okulumuz ‘Closer to Math’ (Matematiğe Yakın Olmak) isimli uluslararası e-Twinning projesinde yer almaktadır. Proje ; Türkiye, Romanya, Portekiz, Polonya, Moldova, Tunus, Yunanistan, Makedonya, Gürcistan ve Çek Cumhuriyetinden ortaklarla yürütülmektedir. Projenin amacı; matematik konusunda farkındalık yaratmaktır.